Om mig

Laver levende journalistik fra virkelighedens verden

Journalistik skal handle om mennesker. Konsekvens er mere interessant end proces. Hvad sker der med landsbyen, når lokalpolitikerne sparer byens skole væk? Hvad kommer der egentlig ud af det milliondyre integrationsprojekt? Hvordan påvirker det unge på vippen, når der bliver skåret i deres mentorordning? 
Journalistik skal være vedkommende. Folk skal kunne relatere til det, de læser. Jeg graver gerne ned i substansen for at finde de væsentlige historier, der har betydning for mennesker af kød og blod. Jeg er ikke bange for at gå kritisk til magthaverne, men jeg lægger lige så gerne en positiv vinkel ned over historien, når noget lykkes og bidrager positivt til samfundet. 

Arbejdsmarkedet, uddannelse og socialområdet har min særlige opmærksomhed - det er tre vigtige områder, som ofte spiller sammen med hinanden og har stor indflydelse på mange menneskers liv. 

Millioner af ord har jeg skrevet på tastaturet. Den skrevne journalistik kan jeg til fingerspidserne. De digitale muligheder for formidling griber jeg gerne - en god artikel kan jeg supplere med video, billeder eller lyd. Jeg har en god visuel forståelse, og en stor interesse for digital formidling.